De Kloosterhoeve opent met dinerende brandweermannen

Op donderdag 24 maart was de heropening van het door brand verwoestte restaurant De Kloosterhoeve in Harmelen. Eind augustus vorig jaar verlieten de lokale en regionale brandweermannen als laatste personen het restaurant. Vanwege hun daden zullen zij nu als eerste weer naar binnen gaan. Aansluitend is iedereen welkom om een hapje en drankje te komen doen in het geheel vernieuwde restaurant.

kloosterhoeve_logo

De Kloosterhoeve gaat met een nieuw team een frisse start tegemoet. Zo heeft het management inmiddels enkele wijzigingen ondergaan. Van een nieuwe bedrijfsleider tot een nieuwe keukenbrigade met Tarama de Borst als chef-kok. Tamara is bekend als winnaar van het RTL programma Top Chef 2012.

In 2014 werd De Kloosterhoeve, een voormalig sterrestaurant, overgenomen door veertien lokale ondernemers en hadden het doel het restaurant toegankelijk maken. Een echte ontmoetingsplek in Harmelen moest het worden. Na de heropening kan je eten in een geheel vernieuwd interieur. Naast de indeling en de huisstijl is ook het concept aangepast en gericht op ‘delen’. Veel items op de kaart, van voor-, hoofd tot nagerecht, kunnen in kleine, middel of grote porties besteld worden. En je kunt het eten ‘blussen’ met een drankje.

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven