Wees er als de kippen bij in Cinemec

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het Pasen. Wilt u het Paasweekend relaxen en genieten van een leuke bioscoopfilm? Vanaf vrijdag 25 t/m maandag 28 maart draait Cinemec extra ochtend- en middagvoorstellingen voor het hele gezin.

pasen cinemec

Dit speciale Paasprogramma bestaat uit de leukste en spannendste familiefilms van dit moment. En, op maandag en zondag zie je de films tegen een voordelig tarief!

Zo kan je gaan kijken naar Disney’s nieuwste hit: Zootropolis 3D (NL) en los je een mysterie op met officier Jody en de sluwe vos Nick. Wil je op avontuur? Ga dan naar Robinson Crusoe 3D of gebruik al je lachspieren bij film over de onhandige klussers Buurman en Buurman. Ben je al vroeg van stok? Geen probleem. Vanaf 11.00 uur kan je al met de kleintjes naar Alvin en de Chipmunks of Woezel en Pip. Deze Paasdagen zie je de leukste familiefilms die voor 13.00 uur draaien slecht voor 5 euro per ticket.

Voor het complete filmprogramma, kijk bij Cinemec.

1 gedachte over “Wees er als de kippen bij in Cinemec”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.