Fietsdiefstal voorkomen? Laat uw fiets graveren in Terwijde!

Om te voorkomen dat uw fiets wordt gestolen, kunt u uw fiets gratis laten graveren door Centrum Fietsdiefstal. Dit kan op 30 maart in winkelcentrum Terwijde tussen het Banierhuis en de schoenmaker. U bent welkom tussen 11.00 en 14.00 uur. Vergeet niet uw legitimatie mee te nemen!

Waarom uw fiets laten graveren?
Gegraveerde fietsen zijn herkenbaar en moeilijker te verkopen als ze gestolen zijn. Ook kan de politie de eigenaar van een gestolen fiets makkelijker opsporen. Wilt u meer tips om fietsdiefstal te voorkomen? Kijk dan op de website van Centrum Fietsdiefstal.

12 reacties op “Fietsdiefstal voorkomen? Laat uw fiets graveren in Terwijde!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.