Het allereerste food(truck)festival van Leidsche Rijn in Maximapark

Het derde weekend van mei wordt het Maximapark – het allermooiste park van Utrecht, Leidsche Rijn, Vleuten-De Meern – omgetoverd tot een heus ‘foodies paradise’, waar jong en oud, familie en vrienden optimaal kunnen genieten van de allerlekkerste, ter plekke vers bereide, culinaire verrassingen die foodtrucks, mobiele cateraars en lokale ondernemers met liefde en plezier serveren. Van de beste classics en streekproducten tot de hipste gerechten en de meest sprankelende drankjes, van hartig fingerfood tot zoete desserts: er zal voor elk wat wils zijn! Tot slot is het festival gratis toegankelijk voor iedereen en volledig kidsproof met allerlei leuke activiteiten – van schminken en springkussen tot de Beleefboerderij van Geertjes Hoeve – voor de kinderen. 
Dat wordt dus op en top Maximaal Genieten!

Food Truck Festival in het Maximapark

Het foodfestival wordt méér dan alleen eten en genieten. Het draait ook om de beleving en verbinding. Verbinding tussen jong en oud, tussen de buurtbewoners van Leidsche Rijn onderling. Daarnaast wil de organisatie hen die pure beleving bieden. Het gaat om het totaalplaatje: een warm zonnetje, goed gezelschap, live muziek, cultuur, boeiende gesprekken, culinaire inspiratie opdoen en dat alles onder het genot van heerlijk eten. Gezellig met z’n allen op een picknickkleedje of aan een lange tafel in een prachtig bloeiend park. Dat wil Maximaal Genieten samen met de bezoekers creëren!

Informatie
vrijdag 20 mei van 14:00 tot 22:00 uur
zaterdag 21 mei van 12:00 tot 23:00 uur
zondag 22 mei van 12:00 tot 21:00 uur
Locatie: Maximapark – evenementenlocatie 
Utrechtseweg 4, Vleuten
Leeftijd: voor jong en oud, voor groot en klein
Prijs: gratis toegang en een zonnig humeur
Website: www.maximaal-genieten.com

62 gedachten over “Het allereerste food(truck)festival van Leidsche Rijn in Maximapark”

  1. 😊🍗🍸🍺🍦🍭🍣🌮🌭🍟Rob van der Geest Marcel Leicher Mirjam Leene Ingrid Koppelaar Sheila Berger Marieke ter Riet Marloes Seijger Jaishree ten Hoopen Jeroen Heuts Myrthe Appelschillings zaterdag toch? Met picknickkleed en campingtafels 😬

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven