Beeldende ontdekkingscursus ‘Sporen’ (7+)

Op vrijdag 8 april 2016 start beeldend kunstenaar Heike Wähner met de cursus ‘Sporen’ op Brede School Het Zand.

Is het een dode Romein, een broodkruimel van Kleinduimpje, een lekkende autoband of een kapotte gevallen ster? Nee joh, het is gewoon je pakje drinken van gisteren. Want je weet, iedereen laat sporen na. Ook jij. Maar welke coole sporen wil jij achter laten in de toekomst? Ben je niet bang voor vieze handen, durf jij onder iedere steen te kijken en je eigen sporen te bouwen en te ontwerpen, schrijf je dan nu meteen in voor deze spannende cursus.

In de verschillende lessen gaan deelnemers onder andere op ontdekkingstocht en tekenen ze met spullen/sporen die ze buiten vinden. Aan de hand van zelfgemaakte foto’s (buiten en binnen) worden met verschillende materialen ‘Landart-objecten’ gemaakt. Er wordt niet naar één eindproduct toegewerkt, iedere les wordt weer verschillend.

De lessen wordt gegeven door Heike Wähner, beeldend kunstenaar en zijn geschikt voor nieuwsgierige en stoere meisjes en jongens van 7 jaar en ouder. Data: vrijdag 8, 15, 22 april, 13 en 20 mei 2016 van 15:30 tot 17:00 uur in Brede School Het Zand (Pauwoogvlinder 20, 3544 DB Utrecht). Kosten voor deelname bedragen 50 euro. Inschrijven kan tot 1 april via [email protected]. Meer informatie over Heike is www.1000kwdotnl.wordpress.com te vinden en op www.heikewahner.nl. Of neem contact op met bredeschoolcoördinator ([email protected]).

Kijk voor overige activiteiten in de Brede School op www.bredeschoolhetzand.nl

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven