Optreden van De Tissues in De Roef op 8 april

Op vrijdag 8 April wordt er een gezellige avond georganiseerd door Stichting Vrienden van De Roef in Dienstencentrum “De Roef”. Deze avond zal smartlappenkoor “DE TISSUES” er weer een feest van maken.

De tissues bestaan uit een enthousiast zangkoor van negen vrouwen en zes mannen. Zij vinden het heerlijk om met elkaar te zingen. Het doel van De Tissues is om mensen plezier, gezelligheid en blijdschap te brengen. Het koor staat al sinds de oprichting in 1995 ( 1994) onder leiding van Jan van Ingen. De Tissues brengen een scala van bekende en minder bekende Nederlandstalige liedjes.

Heeft u zin gekregen in een avondje meezingen? Koop dan uw kaartje voor een dit optreden van De Tissues.
Een kaartje kost € 7,- (inclusief een kopje koffie of thee en een consumptie), verkrijgbaar in de voorverkoop bij de beheerders in De Roef.

Heeft u voor deze avond vervoer nodig naar de Roef? Dan kunt u gebruik maken van de Boodschappen Plusbus. Voor deze dienst belt u tussen 10.00 en 12.00 uur naar het kantoor van Plusbus Eropuit (030 –6620651).

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven