Politie zoekt getuigen mishandeling van vrouwen uit Utrecht en Vleuten

De politie laat weten op zoek te zijn naar getuigen van een zware mishandleing in Utrecht centrum waarbij twee vrouwen in het gezicht werden geslagen.

De mishandeling, waarbij twee inwoners uit Utrecht en Vleuten slachtoffer van waren, vond plaats in de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 maart tussen 02:30 en 02:45 uur bij een uitgaansgelegenheid aan de Oudegracht aan de werf in het centrum van Utrecht.

Een 24-jarige vrouw werd in haar gezicht geslagen met een glas waardoor zij een gebroken neus opliep. Het tweede slachtoffer, een 26-jarige vrouw, werd ook in haar gezicht geslagen en liep daarbij letsel in haar gezicht opliep.

Oproep
De politie is op zoek naar getuigen van deze mishandeling en verzoekt hen om contact op te nemen met de politie in Utrecht. Dit kan via het telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via het telefoonnummer 0800-7000

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven