In Between Café krijgt een nieuwe netwerklocatie

1 april 2016 13:40  Redactie  Reageer

Het netwerkcafé voor en door werk-en opdrachtzoekenden gaat deze lente naar een nieuwe ruimte. In Between Café is zo succesvol dat Anafora fysiek te klein is geworden. De grotere ruimte hebben ze gevonden in Buurtcentrum de Schakel in Vleuten.

De volgende netwerkbijeenkomst is op dinsdag 12 april. Om 09.15 start de bijeenkomst dus op de Schoolstraat 11 in Vleuten. Op het programma staat de Workshop ‘Hoe word ik gezien? Adriaan Kodde, tevens oprichter van het in Between Café, en Eveline Noordergraaf zijn beiden Coach. Ze laten je inzicht krijgen hoe je door anderen wordt gezien en hoe je jezelf helpt. Het wordt een creatieve en samenwerkende bijeenkomst.

Voorbereiding: neem tijdschriften, schaar en plakstift mee.

In Between Cafe werkt met een waardebepaling achteraf. De bijeenkomst is vrij toegankelijk en achteraf kan je jouw gift geven of talenten inzetten om de organisatie van het In Between Cafe verder te helpen. Een vorm van geven en ontvangen.

Benieuwd? Neem contact op via inbetween@gmail.com of kom 12 april om 09.15 naar de bijeenkomst in de Schakel.

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website