Unieke jeugdvoetbaldagen bij Desto op 2 mei

Speciaal voor jeugdspelers uit de regio die als een profvoetballer willen trainen is dit de kans. Op maandag 2 mei, tijdens de meivakantie, zal er op het complex van Desto, uit Vleuten, een jeugdvoetbaldag plaatsvinden voor jeugdspelers van 6 tot en met 15 jaar. De organisatie is in handen van de staf van de stichting Jeugdvoetbalopleiding.

Alle kinderen van 6 tot en met 15 jaar kunnen hier aan deelnemen. Van keeper tot spits, iedereen is welkom! Voor de keepers is er een speciaal programma, onder leiding van professionele keepertrainer. Je hoeft niet lid te zijn van een bepaalde vereniging, iedereen kan zich aanmelden! De specifieke trainingen zullen worden verzorgd door professionele trainers. Men krijgt alle basistechnieken aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen verder toenemen.


Advertentie:

Unieke jeugdvoetbaldagen bij Desto

Voordelen van de Wiel Coerver methode
Het moderne voetbal eist een dynamische balvaardigheid en deze zal de jeugd verwerven nadat ze de bewegingen met de bal technisch goed beheersen. Door gevarieerde oefenvormen en ontelbare snelle acties te hebben gemaakt heeft de speler zijn handelingssnelheid sterk ontwikkeld. Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker, omdat het totale balgevoel enorm vooruit gaat. Dit door veelzijdige techniektraining. Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een veel hoger niveau te brengen. Spelers worden zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op.

Men kan zich voor deze jeugdvoetbaldag inschrijven door een mailbericht te sturen naar info@jeugdvoetbalopleiding.nl. Zet hierin je naam en adresgegevens, je leeftijd en je telefoonnummer en vermeld tevens in welk team je speelt. De jeugdvoetbaldag is voor alle jeugdspelers die gek zijn op voetbal.

1 reactie op “Unieke jeugdvoetbaldagen bij Desto op 2 mei”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *