Even voorstellen: Ellen Merlijn van Merlijn Voedingsadvies

Mijn naam is Ellen Merlijn en samen met mijn man Wim woon ik sinds 2002 in Leidsche Rijn. Eerst in Langerak en sinds 2008 in ’t Zand. Ik vind het hier heerlijk wonen en tegenwoordig is alles wat je zoekt binnen handbereik (winkels, openbaar vervoer, mooi park om lekker te wandelen en te fietsen, restaurants, bioscoop, etc.)
Ik heb mijn eigen praktijk voor voedingsadvies aan huis: Merlijn Voedingsadvies. Omdat ik al geruime tijd ge├»nteresseerd ben ik gezonde voeding en een gezonde levensstijl en de effecten daarvan voor het lichaam op korte en lange termijn, heb ik de opleidingen tot Gewichtsconsulente en Voedingsdeskundige afgerond en ben vervolgens mijn eigen praktijk begonnen. Je kunt bij mij terecht met al je vragen over overgewicht, ondergewicht, verhoogd cholesterolgehalte, vragen over een gezonde levensstijl in het algemeen, etc. Ik werk niet met een streng dieet, maar met een op maat gemaakt plan van aanpak dat daardoor goed vol te houden is en aansluit bij de doelstellingen van de cli├źnt. Voor een indruk van mijn praktijk verwijs ik graag naar mijn website: www.merlijnvoedingsadvies.nl

Maandelijks zal ik een artikel schrijven over zaken die met een gezonde en verantwoorde levensstijl te maken hebben, die eenvoudig toepasbaar zijn in je dagelijkse patroon. Ik ben benieuwd wat je er van vind!

1 gedachte over “Even voorstellen: Ellen Merlijn van Merlijn Voedingsadvies”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].