Wat doet Buurtteam Leidsche Rijn?

Een buurtteam bestaat uit professionele hulpverleners met veel ervaring, waarbij iedereen terecht kan als hij of zij problemen ervaart. Zo kan je een buurteam inschakelen als je problemen ervaart op school of in het gezin. Maar ook, als iemand vastloopt met vragen rondom werk of schulden, bij huiselijk geweld, psychische problemen, eenzaamheid of bijvoorbeeld overlast.

Het Buurtteam Leidsche Rijn is er voor iedereen die woont in de buurten Terwijde, De Wetering, Het Zand, Leidsche Rijn Centrum, Grauwaart, Hoge Weide, Leeuwesteyn, Parkwijk, Langerak en Rijnvliet.

Buurtteam Leidsche Rijn 1Team: jeugd en gezin

Als je het Buurtteam Leidsche Rijn belt of mailt heb je binnen een paar dagen een afspraak en hou je één vast aanspreekpunt. Een buurtteam helpt zoveel mogelijk zélf jouw eigen leven op de rit te krijgen. Je houdt de touwtjes zelf in handen. Soms is naast de hulp van het buurtteam nog andere zorg nodig. Een buurtteam heeft contacten met de juiste organisaties. Zo werken zijn nauw samen met scholen, consultatiebureaus, huisartsen en wijkverpleging.

Buurtteam Leidsche Rijn 2Team: sociaal

Buurtteam Leidsche Rijn is sinds 12 oktober gehuisvestigd aan de Burgemeester Verderlaan 17 in Leidsche Rijn.
Je kan hier spontaan binnenlopen van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 13.00 uur. Verder kan je het buurtteam bereiken tijdens kantoortijden via telefoonnummer: 030-7400515 of via e-mail.

Voor meer informatie over buurtteams en buurtteams in andere wijken, kijk op: Buurtteams Utrecht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.