Blog: Strak op het strand

De lente is begonnen! Het zonnetje komt al af en toe goed door. ‘Rokjesdag’ nadert en u mijmert al over de zomer. U bent er klaar voor! Maar is uw lichaam dat ook? Vijf tips voor een strakke huid.

In de wintermaanden hebben veel mensen een extra vetlaagje. Daar zijn verschillende redenen voor aan te wijzen, zoals de behoefte in de winter aan zwaardere en vettere voeding. Denk maar eens aan alle stampotten. Belangrijker is echter de vraag, hoe komt u ervan af? Wilt u strakker in uw vel komen te zitten of van uw cellulite af? Lees dan vooral verder.


Advertentie:

Tip 1 Let op uw eten
De hoeveelheid en de verdeling van het vet in het lichaam kunnen bijdragen aan het ontstaan van putjes of kuiltjes in de huid, officieel ‘cellulite’ genoemd. Eet daarom in elk geval in de zomermaanden wat minder vet en neem bijvoorbeeld een salade. Nog heerlijk ook als het erg warm is.

Tip 2 Drink veel water
De ‘sinaasappel-structuur’ van de huid bij cellulite wordt niet alleen veroorzaakt door ophopingen van vet, maar ook door ophopingen van afvalstoffen. Drink daarom zo veel mogelijk water en zo weinig mogelijk alcohol.

Tip 3 Beweeg voldoende
Voldoende beweging is goed voor uw gezondheid én voor uw huid. Lichaamsbeweging kan de vetcellen klein houden en een hoog vetpercentage en onderhuidse vetophopingen voorkomen. Met lichaamsbeweging kunt u uw huid dus mooi, gezond en soepel houden.

Tip 4 Peelingen en inpakkingen

In de praktijk zijn er ook tal van behandelingen voor een strakkere huid. Daarbij is het vooral belangrijk om de circulatie en doorbloeding te stimuleren, zodat afvalstoffen sneller afgebroken en afgevoerd kunnen worden. De stofwisseling wordt dan beter in de aangedane gebieden.
U kunt bijvoorbeeld kiezen voor peelingen en inpakkingen.

Tip 5 Snel resultaat met Starvac
Ook massages dragen bij aan een betere doorbloeding. Wilt u snel een strakkere huid? Kies dan voor onze massage-behandelingen met het speciale ‘Starvac’-apparaat.

Deze intensieve bindweefstelmassage met Starvac maakt het bindweefsel los. De massage stimuleert de doorbloeding en stofwisseling, waardoor de afvalstoffen en opgeslagen vetten eerder worden afgevoerd. Gevolg is een strakkere huid en strakkere contouren. Uw lichaam ziet er snel ‘gelift’ uit. Om ditzelfde effect te krijgen met sporten moet u heel lang trainen.

Phoenix - Starvac Sabr

Phoenix biedt Starvac aan in de vorm van intensieve losse behandelingen en in kuurverband. Per persoon wordt bekeken hoeveel behandelingen nodig zijn. Het resultaat is nadat u ermee stopt niet blijvend. Net als na het sporten is het zo, dat het lichaam uiteindelijk weer inzakt als u lange tijd niets meer doet.

Van de resultaten met Starvac heeft u wel maandenlang plezier, zonder er nog iets aan te hoeven doen. Deze zomer al! En het effect blijft nog veel langer, als u het bijhoudt. Afhankelijk van de mate van de cellulite kunt u het resultaat al goed onderhouden met een behandeling eens in de zes weken. Dat onderhoud raadt Yvonne van Bezu van Phoenix ook aan. Haar ervaring is dat haar klanten zich daar het prettigst bij voelen.

Wilt u meer informatie of kennismaken met Starvac? Kijk op de website of bel naar 030 677 5626 en maak een afspraak voor een gratis intakegesprek.

Bij Phoenix krijgt u het juiste advies op maat en bent u op tijd klaar voor de zomer!

Voor Schoonheidssalon Centrum Phoenix geschreven door Sacha Willems van Beter Geschreven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.