Politie bevrijdt peuter uit geparkeerde auto in De Meern

Op de Burgemeester Middelweerdbaan in De Meern troffen voorbijgangers een auto aan met daarin een 2-jarige peuter, waarop zij besloten alarm te slaan. Het jongetje was door zijn moeder in de auto achtergelaten.

De agenten tikten een uur later de autoruit in om het jongetje te bevrijden. Nadat de moeder uiteindelijk weer bij de auto terug kwam kreeg zij een boete omdat zij het kind “in een hulpeloze toestand heeft achtergelaten.

Het is onduidelijk hoelang de peuter in de zon in de auto heeft gezeten. Uit voorzorg is het jongetje naar het ziekenhuis gebracht voor controle.

62 gedachten over “Politie bevrijdt peuter uit geparkeerde auto in De Meern”

  1. En nu is het gelukkig opgemerkt door een voorbijganger, wil niet weten hoeveel kleine kinderen er ‘even’ thuis blijven omdat er boodschappen o.i.d. gedaan moeten worden. Eens met Nancy Van de Kraak, vind dit een melding voor Jeugdzorg.

  2. Vind het ook behoorlijk foute boel hoor, maar volgens mij is het hele verhaal behoorlijk aangedikt. Volgens het stukje was het onduidelijk hoe lang de peuter in de zon in de auto heeft gezeten. Ik ben niet zo bekend in de Meern, maar waar scheen daar de zon vandaag?

  3. Nou volgens mij heeft de zon amper geschenen vandaag! Desalniettemin is een uur in een auto wachten, voor ieder kind lang, laat staan een 2-jarige. Ik vermoed wel Dat dit verhaal behoorlijk is aangedikt, en de omstandigheden zijn verder ook niet bekend, dus wellicht beter ” oordelen” als de feiten bekend zijn?

  4. Het is ongelooflijk hoe snel de temperatuur in een auto kan oplopen. Kleine kinderen zijn daar extra gevoelig voor en kunnen in een relatief korte tijd zo oververhit raken dat ze komen te overlijden. Ik zou denken dat iedereen dat onderhand wel eens wist.

  5. Oppassen dat we niet zomaar alle bronnen geloven; Wikipedia heeft ook niet altijd gelijk. Het stukje van de zon is namelijk heel ongeloofwaardig en de andere kant van het verhaal kennen we niet, alhoewel dit een raar verhaal is natuurlijk. Dus niet te snel roepen met Jeugdzorg, want ik heb van redelijk dichtbij de Jeugd’zorg’ meegemaakt en die zijn in verhouding erger dan je kind tijdens boodschappen alleen laten. En waar ze wel moeten ingrijpen doen ze dat niet.
    Maar laten we vooral in de gaten houden dat het met het kind goed gaat!

  6. Niet te geloven. Er vanuit gaande, dat het ook zo gelopen is, kan dit mij als ouder ontzettend boos maken. Denk toch eens logisch na… wat denk je dat het met zo’n jong kindje doet? Zijn sommige ouders nu echt zo onverantwoordelijk en dom? 😡

  7. Ik ben niet van het snel reageren op fb berichten…. , maar wat dom een kutwijf….! Arm kind…. Een uur later ???? Wtf? Was ze shoppen ofzo??😡😡😡

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven