Laatste serie cursussen Muziek op Schoot van start

De laatste serie Muziek op Schoot cursussen van Utrechts Centrum voor de Kunsten (UCK) gaan binnenkort in Leidsche Rijn van start. Van 11 t/m 16 april starten de diverse cursussen. Er zijn twee locaties waar je met je kind de cursussen kunt volgen; in ’t Zand en Vleuterweide. Er zijn nog plaatsen beschikbaar.

Tijdens de cursus gaan de kinderen samen met vader, moeder, opa of oma muziek maken. Samen plezier maken door middel van diverse spellen, liedjes zingen en bewegen op muziek draagt bij aan de ontwikkeling van je kind. Het is goed voor zowel de taal- als de motorische ontwikkeling.

Er wordt gebruik gemaakt van instrumenten en materialen die geschikt zijn voor de leeftijd van je kind. Op een speelse manier komen jij en je kind in aanraking met muziek. Je krijgt ook handige tips voor het toepassen van muziek in de dagelijkse praktijk thuis. Na afloop van de les staat er koffie klaar en kunnen de kinderen nog even lekker spelen met elkaar.

De lessen voor 0,5-1,5 jarigen duren 45 minuten en de lessen voor peuters vanaf 1,5 jaar duren 60 minuten.
Een cursus duurt 8 weken. Per ouder/verzorger kan 1 kind deelnemen. De kosten liggen tussen de 74 en 90 euro.

Kijk voor de mogelijkheden en inschrijving op de site van UCK.

3 gedachten over “Laatste serie cursussen Muziek op Schoot van start”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].