Volg het nieuws rondom de bouw van de fietsbrug

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen rondom de Dafne Schippersbrug? Volg dan de voortgang van de bouwwerkzaamheden op de website van de aannemer. De site geeft binnenkort informatie over de voortgang van de bouw aan de verbindingsbrug tussen Leidsche Rijn en Oog in Al.

De bouw van de fietsbrug lijkt aan het begin van deze maand dan echt begonnen. Er wordt gestart met de funderingswerkzaamheden voor de brug pyloon aan de kant van Oog in Al. De funderingspalen worden met een boorstelling in de grond geboord. Naar verwachting zijn de palen aan de zijde van Oog in Al na anderhalve week klaar. De boorstelling wordt dan verplaatst naar de overkant van het kanaal. Dan zal ook aan de kant van Leidsche Rijn de fundering worden gelegd.

fietsbrug Kun je ook niet wachten tot je over deze brug mag fietsen? Volg de ontwikkelingen en je weet als eerste wanneer je in de startblokken kunt staan met je fiets. Ook Regio Leidsche Rijn zal je regelmatig op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Lees hier alle eerdere berichten over de fietsbrug.

7 reacties op “Volg het nieuws rondom de bouw van de fietsbrug”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.