Gratis proefles jongerenpopkoor Leidsche Rijn

13 april 2016 16:57  Redactie  1 reactie

Na een succesvol begin van het VAA Choir voor volwassenen, gaat de Vocal Arts Academy een popkoor voor jongeren starten. Iedereen tussen de 12 en 18 jaar is welkom op 12 mei voor een gratis proefles.

Het koor richt zich op de moderne pophits en alle songs worden ingestudeerd onder begeleiding van een professionele zangcoach. Naast het oefenen van liedjes zal er ook gewerkt worden aan zangtechniek, zodat de leerlingen op een gezonde manier leren zingen.

zingen, pop

Siebe Palmen, mede-oprichter van de Vocal Arts Academy en zangcoach, over het koor: ”Het kan soms best eng zijn om in je eentje te zingen, maar in een groep heb je een beetje steun aan elkaar. We gaan aan de slag om de hits van nu op een vette manier neer te zetten en ondertussen werken we aan zangtechniek.” Aan het eind van de lessenreeks mag het koor optreden met een echte live band.

Op donderdag 12 mei om 19:45u vindt een gratis proefles plaats op de Vocal Arts Academy. Je kunt je voor deze proefles inschrijven door te mailen naar info@vocalartsacademy.nl. De lessen die daarop volgen zullen plaatsvinden op donderdagen van 19:45 tot 21:15 en kosten €8,- per keer.

De Vocal Arts Academy is een moderne zangschool in Leidsche Rijn, die zich richt op kwalitatieve lessen voor jong en oud. Privé-lessen, duo-lessen, koren voor volwassenen en een talentenklas voor de ambitieuze leerling.


Advertenties:

1 reactie


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website