Leerling Amadeus Lyceum treedt op in show van Giel op 3FM

Vier havo leerlinge Lotte Mulder (16) was dinsdagochtend live te horen in de ochtendshow van Giel Beelen op 3FM. Lotte werd uitgenodigd om naar de studio te komen naar aanleiding van haar inzending voor ‘Giels Talentenjacht’. Na een interview met Giel zong ze haar eigen nummer live op de radio.

Live op 3FM

Vorig jaar kreeg ze voor het vak Engels de opdracht een protestsong te schrijven over pesten. Ze besloot het nummer helemaal af te maken en dit op te nemen. Het eindresultaat liet ze uiteindelijk aan de klas zien. Vanwege alle enthousiaste reacties besloot ze het nummer in te zenden. Haar inzending werd honderden keren bekeken. Afgelopen zondag werd ze uitgenodigd om het nummer live op de radio bij Giel te spelen. “Het was super leuk, maar ook wel spannend, je bent toch bang iets verkeerd te doen!” aldus een enthousiaste Lotte. Vanavond wordt bekend welke 100 inzendingen doorgaan naar de volgende ronde. Het is dus nog even spannend voor Lotte!

Lotte Mulder live op 3fm

Giels Talentenjacht
Giels
Talentenjacht is de eerste online talentenjacht ooit. Het inzenden van een eigen nummer kon tot 10 april. 1100 talenten hebben hun nummer ingezonden en op 12 april wordt bekend welke 100 inzendingen doorgaan naar de volgende ronde. Tijdens de volgende ronde mogen de geselecteerde kandidaten meedoen aan Challenges waarbij ze elke keer een week de tijd hebben om een song te schrijven. Meer info op: www.gielstalentenjacht.nl

Lotte Mulder

Amadeus Lyceum
Het Amadeus Lyceum is een cultuurprofielschool voor vmbo-tl, havo en vwo. Kunst en cultuur spelen een grote rol in het onderwijs. Op school worden leerlingen gestimuleerd eigen keuzes te maken ook worden leerlingen uitgedaagd om hun eigen talenten te ontdekken. Respect en dialoog zijn daarbij belangrijke kernwaarden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].