Care en Culture Wijkatelier in De Hoef

14 april 2016 21:05  Redactie  1 reactie

Al vanaf maart worden er in De Hoef kunstzinnige activiteiten georganiseerd voor ouderen, kinderen en andere geïnteresseerden uit de buurt. Heb je ook zin om onder het genot van een drankje samen aan de slag te gaan? De activiteiten variëren van dans & beweging tot zingen & muziek maken. Er staan kunstenaars klaar om iedereen te begeleiden.

Tot de zomer is deelname aan de Wijk Ateliers kosteloos. Kijk bij de onderstaande activiteiten waar jij je bij wilt aansluiten en meld je aan! Voor sommige Ateliers is er een maximum aantal deelnemers ingesteld, dus wees er snel bij. Je kunt ook bellen naar: 06 1290 2126

Wanneer: Om de dinsdag van 15.00 tot 16.30 uur
Wat: Care&Culture Koor

Wanneer: Om de dinsdag van 15.00 tot 16.30 uur
Wat: MuziekAtelier

Wanneer: Iedere vrijdag van 15.00 tot 16.30 uur
Wat: Dans- en BeweegAtelier

Adres: Boerderij De Hoef, Hogeweide 6 te Utrecht (Leidsche Rijn)
Meer informatie over de Care&Culture Ateliers kunt je vinden op www.careculture.nl.


Advertenties:

1 reactie


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website