Officiële opening hockeyvelden van HC Rijnvliet

Op zaterdag 16 april wordt Hockey Club(HC) Rijnvliet officieel geopend door wethouder Paulus Jansen. Dit feestelijke moment wordt gevierd met de leden, het bestuur en andere betrokkenen van de club. HC Rijnvliet is opgericht op 29 oktober 2015 en biedt vanaf het seizoen 2016/2017 hockey aan voor de jeugd vanaf 6 jaar en voor senioren vanaf 18 jaar.

Na hard werken is de nieuwe hockeyclub vormgegeven op Sportpark Rijnvliet in Leidsche Rijn. Er zijn twee hockeyvelden, een water- en zandveld, aangelegd. Ook is er voorzien in een clubhuis voor de leden. Ruim 300 jeugdleden uit Vleuten, De Meern en Utrecht hebben een plek weten te bemachtigen bij de club.

De eerste trainingen gaan van start op 12 april en de onderlinge wedstrijden op 16 april.

Wil je meer eerdere berichten lezen over HC Rijnvliet kijk dan hier of neem een kijkje op de website van de hockeyclub.

1 gedachte over “Officiële opening hockeyvelden van HC Rijnvliet”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].