SAMEN Leidsche Rijn bijeenkomst 20 april

SAMEN Leidsche Rijn is inmiddels een jaar actief in de wijk. Het is een sociaal netwerk voor en met ouderen, waarbij buurtbewoners en ook betrokken organisaties in de wijk elkaar ontmoeten en ondersteunen. Door er voor elkaar te zijn zorg je dat ouderen in Leidsche Rijn prettig zelfstandig kunnen blijven wonen in hun wijk.

Ook jongere wijkbewoners kunnen zich aansluiten bij dit initiatief. Als jij ook graag iets wilt betekenen voor een ander, dan kun je je aansluiten bij het sociale netwerk in jouw wijk. Een netwerk zoals Samen Leidsche Rijn brengt wijkbewoners, jong en oud, met elkaar in contact. Zo kunnen zij praktisch iets voor elkaar betekenen. Ook worden ouderen gestimuleerd van voorzieningen in de wijk gebruik te maken en aan activiteiten mee te doen.


samen leidsche rijn seniorenBijeenkomst
Woensdag 20 april wordt er een bijeenkomst georganiseerd door Samen Leidsche Rijn voor (senioren) bewoners en organisaties die werken met of voor senioren uit de wijk. Tijdens deze bijeenkomst wordt er met elkaar kennis gemaakt en informatie uitgewisseld over nieuwe initiatieven in de wijk.
Het programma van deze middag:
• Korte presentaties over vier (nieuwe) activiteiten voor ouderen in de wijk Leidsche Rijn.
• Een verpleegkundig Specialist in opleiding vertelt meer over valpreventie.

Van 14.00 uur tot 16.00 uur is iedereen welkom aan de Akkrumerraklaan 131, 3544 TT Utrecht.
Graag aanmelden voor deze middag via: SAMENLeidscheRijn@doenjadienstverlening.nl of bel naar : 06 46388459 (vermeld duidelijk uw naam en telefoonnummer)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.