Buurtteam Vleuten heeft nu ook elke maandag een digitaal spreekuur

Het Buurtteam Vleuten is er voor iedereen die woont in de buurten Vleuten, Vleuterweide, Haarzuilens en omgeving. Vanaf nu kunt je met digitale vragen terecht bij het digitale spreekuur van het Buurtteam, elke maandag van 9-12 in het Wijkservicecentrum.

Waarvoor kunt je bij het buurtteam terecht?
Het team is er voor verschillende vragen van volwassenen, gezinnen, jongeren en ouderen. Heb je bijvoorbeeld schulden of zijn er problemen in je gezin of op school. Of heb je vragen over over opvoeding, wonen, echtscheiding, overlast, werk of eenzaamheid? Dan is het buurtteam Vleuten er voor jou. Ze gaan met je in gesprek over al deze vragen en helpen je waar nodig. Ze helpen je zoveel mogelijk zélf je leven weer op de rit te krijgen. Soms is naast de hulp van het buurtteam nog andere zorg nodig. Ze helpen bij het leggen van de contacten.

Alle informatie op een rijtje:
Bezoekadres: Burchtpoort 16 (Cultuurcampus) te Vleuten.
Telefoon: (030) 7400517
E-mail: vleuten@buurtteamsutrecht.nl

Open inloop:
maandag- en donderdagochtend van 9:00 tot 13.00 uur
Bereikbaar telefoon en e-mail:
maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur
Maandag 9.00-12.00, extra spreekuur op het Wijkservicecentrum, Dorpsstraat 1. Specifiek voor bewoners uit Vleuten dorp die minder mobiel zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.