Kinderplein Harmelen tijdens Koningsdag

Op 27 april van 12.00 tot 15.00 is er bij de Nederderlands Hervormde kerk en in de Kalverstraat in Harmelen een speciaal kinderplein ingericht. Er zijn diverse leuke activiteiten voor alle leeftijden.

Je kind kan bijvoorbeeld culinair aan de slag met het versieren van pannenkoeken en cupcakes. Of laat hem of haar schminken en omtoveren tot prinses of piraat. Er is een clown aanwezig die gekke trucs uithaalt of die een mooie balloncreatie voor je kind kan maken.

Er wordt ook een echte paardenrace gehouden. Hier gaan de kinderen de strijd aan met de vijf tegenstanders en galopperen zo snel mogelijk naar de finish in de Hobbel de Bobbel paardenrace!

Voor kids van 4 t/m 12 jaar is er een super gave survivalbaan aanwezig. Het is klimmen, klauteren, glijden, doorhalen en oversteken. Wie heeft de kracht? Wie heeft het doorzettingsvermogen? Wie heeft het meeste plezier?

Deelname is op eigen risico, ouders zijn verantwoordelijk voor hun kinderen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.