“Senioren in de klas” gezocht.

Lijkt het u ook leuk om als senior een basisschool te ondersteunen met uw kennis en ervaring? Geef u dan nu op voor dit bijzondere project. Het idee van senioren in de klas komt uit Zwitserland. Daar wordt door leerkrachten al jaren in de klas samengewerkt met gepensioneerde vrijwilligers.

In de buurt ’t Zand in Leidsche Rijn doet basisschool de Oase mee aan dit project. Het is gestart als proef in maart en het duurt tot het einde van dit schooljaar. De organisatie is nog steeds op zoek naar senioren voor dit project.

Bij interesse kunt u zich opgeven via email of telefonisch via: 06 27070611.

4 gedachten over ““Senioren in de klas” gezocht.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].