Hockey Club Rijnvliet neemt intrek in nieuw clubhuis

Na minder dan een jaar van voorbereiding is op zaterdag 16 april Hockey Club Rijnvliet officieel van start gegaan. De Utrechtse wethouder van sport, Paulus Jansen, verklaarde samen met bestuursvoorzitter Patrick Laurens de velden van de club officieel voor geopend. Dit gebeurde in het bijzijn van leden, genodigden en andere betrokken die de oprichting van de nieuwe hockeyclub op Sportpark Rijnvliet in Utrecht mede mogelijk hebben gemaakt.

16 april 2016 Hockey Club Rijnvliet officieel van start gegaan

Na een toespraak van wethouder Paulus Jansen en HC Rijnvliet voorzitter Patrick Laurens werd afgelopen zaterdag bij het nieuwe kunstgrasveld een lint doorgeknipt en symbolisch de bal afgeslagen door de wethouder, waarmee de hockeyvelden officieel bespeelbaar werden verklaard. Paulus Jansen, wethouder sport: “Mijn dank gaat uit naar de mensen die zich hebben ingezet voor dit initiatief. Negen maanden is erg snel voor de realisatie. Ik hoop op veel spelplezier en sportieve prestaties!

Symbolisch afslaan bal door wethouder Paulus Jansen

Op Sportpark Rijnvliet in Utrecht beschikt HC Rijnvliet momenteel over twee nieuw aangelegde hockeyvelden, met de optie om daar in de toekomst een derde veld aan toe te voegen. Recent werd bovendien bekend dat de nieuwe hockeyclub haar intrek zal nemen in de benedenverdieping van SV Nieuw Utrecht, waar het clubhuis van HC Rijnvliet gevestigd wordt.

Hockey Club Rijnvliet start het seizoen 2016/2017 met ruim 340 leden. Met name in seniorenteams en de A en B teams bij de jeugd is nog ruimte voor versterking. Mocht je geïnteresseerd zijn kijk dan op wwww.hcrijnvliet.nl voor meer informatie. Van de ruim 300 geplaatste nieuwe jeugdleden hebben zo’n 150 spelers zich opgegeven voor het pre-lidmaatschap van HC Rijnvliet. Dat betekent dat zij vooruitlopend op het seizoen 2016/2017 vanaf 12 april zijn gestart met trainingen en diverse hockeyclinics.

Over Hockey Club Rijnvliet
HC Rijnvliet, opgericht op 29 oktober 2015, is met twee kunstgrasvelden (water- en zandveld) gelegen op Sportpark Rijnvliet in Utrecht Leidsche Rijn en biedt vanaf seizoen 2016/2017 hockey in de officiële KNHB-competitie aan voor jeugd vanaf 6 jaar en senioren vanaf 18 jaar. HC Rijnvliet wil zich onderscheiden door het waarborgen van kwaliteit in de volle breedte, met serieuze aandacht voor de hockeyontwikkeling van iedere speler. Meer informatie over HC Rijnvliet is beschikbaar via wwww.hcrijnvliet.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].