Wegwerkzaamheden en afsluiting Liesgrassingel 18,19 en 20 april

Op maandag 18 april start de gemeente Vleuten-De Meern met het herstraten van een deel van de drempel in de Liesgrassingel ter hoogte van de Oeverzeggelaan in Vleuten. De bestrating bij deze kruising is op enkele plaatsen verzakt. De verzakkingen leveren een gevaarlijke situatie op. Daarom is het noodzakelijk om een deel van de drempel te herstraten.

Planning van de werkzaamheden
De werkzaamheden starten in week 16 op maandag 18 april en duren 2 dagen. Tijdens de werkzaamheden is doorgaand verkeer voor auto’s niet mogelijk. Daarom wordt de Liesgrassingel ter hoogte van de Oeverzeggelaan voor 2 dagen afgesloten voor verkeer. Voor fietsers en voetgangers blijft doorgaand verkeer wel mogelijk. De woningen in de Oeverzeggelaan blijven wel bereikbaar met de auto.

Omleidingsroute
De omleidingsroute loopt via Rivierkom, Landschapsbaan richting Harmelen naar de Dorpeldijk/Liesgrassingel. De omleidingsroute wordt aangeven door een aantal verkeersborden.

Bekijk de kaart voor de locatie van de werkzaamheden.

2 gedachten over “Wegwerkzaamheden en afsluiting Liesgrassingel 18,19 en 20 april”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.