Máximapark nog mooier door samenwerking

De gemeente en maatschappelijke partners hebben op een fijne en prettige wijze samengewerkt aan het plan voor de parkorganisatie. Dit plan is dan ook door het college omarmd aangezien al eerder bewezen is dat samenwerking een groot succes was. Al vanaf het begin helpen vele vrijwilligers aan het Máximapark mee.

Plekken zoals de Buitenplaats, bomen van het Domplein, Jeremiebrug, Vlinderhof en de Samenloop waren er zonder deze samenwerking nooit gekomen.

De gemeente laat weten dat er nog geen pasklaar plan is maar dat luisteren, kijken naar wat er kan, samen leren en durven loslaten belangrijke elementen zijn. De partners en het college zien mogelijkheden in de doorontwikkeling van de succesvolle bestaande samenwerking. Doel is het park nog meer dé sociale en ecologische spil van Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern te maken.

Meer informatie is te vinden op de website van de gemeente en op www.maximapark.nu.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.