Vervolg Leidsche Rijn bruist met prijsvraag: je eigen Festijn op het Berlijnplein

Eerder schreven we al over de prijsvraag die de gemeente zou uitschrijven om het Leidsche Rijn centrum tot een bruisende plek te maken deze zomer. Nu is er meer informatie bekend over de prijsvraag met het thema: je eigen Festijn op het Berlijnplein. Wil je meedoen? Vanaf 1 mei kun je een voorstel indienden tot uiterlijk 13 mei. Dus wacht niet te lang!

Hebt je een goed idee voor een leuke activiteit op het Berlijnplein in het nieuwe centrum van Leidsche Rijn? Bijvoorbeeld voor een markt, muziek, (straat)theater, expositie of sport en spel. Doe dan mee aan deze prijsvraag! Het voorstel moet vallen in de periode van juli tot en met september 2016. De gemeente heeft in totaal € 25.000 beschikbaar gesteld voor interessante activiteiten die nog deze zomer kunnen plaatsvinden. De leukste en meest vindingrijke activiteiten krijgen een donatie van de gemeente Utrecht.
Mail je idee naar: prijsvraaglrc@utrecht.nl.

Kijk voor meer informatie en de criteria waar je plan aan moet voldoen op de website van de gemeente Utrecht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.