Deelnemers Diabetes Challenge gezocht

Heb je last van overgewicht en/of suikerziekte? Zou je meer willen bewegen? Dat kan vanaf nu in Leidsche Rijn! Per 11 mei start er elke woensdagavond een nieuwe groep wandelaars. Vanaf 19.00 vertrekt de groep vanaf het Anafora Parkrestaurant in het Máximapark.

Er is een wandelcoach aanwezig, Nel Smit, die je samen met de ambassadeurs van vorig jaar begeleid bij het wandelen. Het doel is om de wandelafstand stapsgewijs op te bouwen tot dat je kunt deelnemen aan de Diabetes Challenge. Hierbij wordt er vier dagen gewandeld van 21 tot 24 september 2016.
En op 15 oktober 2016 zal er een landelijke wandeldag plaatsvinden waar alle deelnemers van de Challenge aan mee mogen doen. Deze dag wordt georganiseerd in Apeldoorn.

Heb je interesse in deze uitdaging? Kom dan naar de informatieavond op maandag 25 april om 19:00 uur in Terwijde. Aanmelden voor deze avond kan via email.

5 gedachten over “Deelnemers Diabetes Challenge gezocht”

      1. Ik zou zeker meedoen als jullie van wandelen houden. Het is ook voor mensen zonder overgewicht of suikerziekte! Op 11 mei is een enthousiaste groep gestart en je kan ook later nog wekelijks op de woensdagavonden om 19.00 instappen vanaf Anafora of een keer uitproberen of het je bevalt.
        Voor info gezondewijk@lrjg.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.