Samen Solar Leidsche Rijn wegens succes verlengd

Benieuwd naar zonnepanelen? 80 van uw buurtgenoten in Leidsche Rijn wekken via Sungevity hun eigen zonnestroom op. Daarmee besparen ze op hun energieuitgaven. En natuurlijk sparen zij het milieu. U kunt tot en met 30 april een gratis en vrijblijvende dakscan aanvragen waarbij u geniet van collectieve buurtkorting.

Leidsche Rijn wil de zonnigste wijk van Nederland worden. Afgelopen jaar stapten 80 huishoudens via Sungevity van grijze dure stroom naar goedkopere groene energie van eigen dak. Deze huishoudens bespaarden samen ruim €36.000. Een mooie winst, niet alleen voor de portemonnee, maar uiteraard ook voor het milieu. Daarnaast hebben zowel basisschool de Boomgaard als de Ridderhof een zonnesysteem verdiend. Zo komen ook de kinderen op leuke, tastbare wijze in aanraking met duurzame energie.
Sungevity Lleidsche Rijn zon
Meer gebruikmaken van de zon
In tijden van groeiend bewustzijn over klimaatverandering en welwillendheid om de energierekening te verlagen, groeit ook de interesse voor groene energie van eigen dak. Dit onderstreept ook Mariëtte Straathof, bewoner van Leidsche Rijn: “Waarom zouden we niet wat meer gebruikmaken van de zon? Ik wilde al heel lang zonnepanelen; stukje ideologie en kostenoverweging. Het levert een beter rendement op dan op de spaarrekening. En de stroom van mijn dak is zoveel milieuvriendelijker dan uit het stopcontact.”

Over Sungevity
Sungevity levert betaalbare zonnestroom. Als top 3-speler in de Amerikaanse markt, heeft Sungevity naam gemaakt met remote solar design: een simpel maar zeer nauwkeurig concept dat satellietbeelden gebruikt om per adres de meest ideale opstelling van zonnepanelen te berekenen. Sungevity kan hierdoor de stroomopbrengst voorspellen én garanderen. Sungevity is wereldwijd actief. Ons Europese hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, vanuit waar binnenkort andere Europese landen van zonnestroom bediend zullen worden. Meer informatie: www.sungevity.nl/leidscherijnzon.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].