Voetganger aangereden in Vleuten door auto

Donderdagmiddag is een persoon aangereden door een auto in Vleuten.

Het ongeluk gebeurde rond 12:00 uur in de Schoolstraat in Vleuten ter hoogte van het wijkservicecentrum. De voetganger stak daar de weg over en werd door een auto aangereden. Naast de politie was ook de ambulance per motor aanwezig om het slachtoffer met onbekend letsel te behandelen. Om wat voor letsel het precies ging is niet duidelijk.

Foto: Kevin Vermeulen (@demeern112)
Foto: Kevin Vermeulen (@DeMeern112)

1 gedachte over “Voetganger aangereden in Vleuten door auto”

  1. Moest een keer gebeuren daar. Alles en iedereen rijdt te hard daar, rechts krijgt ook vaak geen voorrang. En voor de voetgangers zou een extra zebrapad ter hoogte van de bushalte geen kwaad kunnen. Op die plek (waar ook ongeluk plaats vond) steken heel veel mensen over. Andere optie is huidige zebrapad verplaatsen, die ene die er nu ligt gebruikt bijna niemand.

    Zo zijn er nog een aantal plaatsen in Vleuten waar het een keer mis moet gaan door een gekke samenloop van wegen (centrum Vleuten) en parkeerhufters (bij ons in de straat staan er een paar hardnekkige, waaronder een rijschoolhouder!!! ).
    Sorry voor het woord, maar er kunnen dan gevaarlijke situaties ontstaan die een keer fataal aflopen. Stel je voor dat ze aan je deur komen; “Het spijt me dat ik u moet melden dat uw zoon/dochter een ongeluk heeft gehad, doordat een fout geparkeerde auto het gezichtsveld van de automobilist ontnam.”

    Omdat ik wel graag in oplossingen wil denken is het een idee dat de gemeente niet eens aan de bewoners vraagt naar de verkeersveiligheid in de wijk en plaatsen waar zij veel komen??? Bewoners/Gebruikers weten echt wel waar het goed of juist niet goed gaat en hebben vaak ook goede oplossingen.
    Veiligheid op straat maak je samen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.