Quentin van Honk geeft DJ masterclass in Leidsche Rijn

Quentin van Honk, bekend als DJ en producer, komt naar Leidsche Rijn om jonge DJ’s te coachen.
De DJ masterclass is een programma onderdeel van KLUB19; dé jongeren community voor liefhebbers van theater, film, muziek, dans, nieuwe media, games en meer!

De DJ masterclass vindt plaats op 29 mei in poppodium Azotod en is kosteloos. Het aantal inschrijvingen is wel beperkt, dus ben er snel bij. Quentin van Honk heeft als DJ een aardige naam opgebouwd en is onder meer bekend van festivals als Soenda, Zomerkriebels en is zelf winnaar van de TWSTd en XT3 DJ contest. Een mooie kans voor jonge DJ’s om te leren van de ervaren artiest.
Inschrijven kan via www.facebook.com/KLUB19 of door te mailen naar [email protected]

Neem je deel aan de Masterclass dan stroom je meteen door naar de echte Battle of the Beats, vrijdag 1 juli. Tijdens deze ‘battle’ nemen opkomende DJ talenten uit Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern het tegen elkaar op in de muzikale strijd om de titel DJ 2016. De aanvang van de contest is 20:00 uur, de entree bedraagt 3 euro. De theorie die de deelnemers leren tijdens de Masterclass nemen ze mee naar de DJ Battle, om aan een echt publiek te laten zien wat ze in huis hebben.

DJ Quentin van Honk
Quentin van Honk

Meer nieuws vind je op:
Facebook.com/KLUB19
Cultuur19.nl/klub19/battle-of-the-beats/

4 gedachten over “Quentin van Honk geeft DJ masterclass in Leidsche Rijn”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].