Gratis parkjaarkaart voor de inwoners van Leidsche Rijn en Vleuten – De Meern

Net als vorig jaar krijgen alle inwoners van Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern deze week een gratis parkjaarkaart van kasteel De Haar door de brievenbus. Met de parkjaarkaart krijgt men een jaar lang gratis toegang tot het kasteelpark.

Het cadeau is een vervolg op de succesvolle actie in 2015. Afgelopen jaar bezochten ruim 7.000 buren met de gratis kaart het park en de tuinen van De Haar. Het groene geschenk hebben wij ook dit jaar mogelijk gemaakt, samen met Gemeente Utrecht, Natuurmonumenten, Koetshuis de Haar en Kasteel de Haar. Met de actie dragen wij bij aan onze ambitie cultuur toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Ronald van Maldegem, directeur Particulieren Rabobank Utrecht:
β€œOnze ambitie is het versterken van onze klanten en hun omgeving. We helpen particulieren en bedrijven hun dromen en ambities waar te maken. Ook in Leidsche Rijn. Zo maken we samen met Kasteel de Haar cultuur toegankelijk voor een breed publiek. En stellen we u graag in de gelegenheid kennis te maken met het kasteelpark via de Parkjaarkaart. Een aandeel in elkaar. Namens Rabobank Utrecht wens ik u veel plezier!”

Lees ook:
Gratis Parkjaarkaart de Haar voor alle inwoners Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern

88 gedachten over “Gratis parkjaarkaart voor de inwoners van Leidsche Rijn en Vleuten – De Meern”

  1. Wat ontzettend leuk! Wij wonen in Vleuten, maar hebben vorig jaar geen kaart gehad. Moeten we deze afhalen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].