4e editie PVCV voetbaldagen groot voetbal feest!

De PVCV voetbaldagen die werden gehouden bij de plaatselijke voetbalvereniging op maandag 2 en dinsdag 3 mei waren een groot succes. Maar liefst 132 kinderen deden mee aan het evenement en gingen aan het einde van de dagen met een lach en handtekening van Robin Ruiter naar huis die bij de prijsuitreiking aanwezig was.

Beide dagen stond voetbal centraal voor de deelnemers met onder andere een twin games en zaal voetbal toernooi. Maar ook was er veel plezier met de grootste stormbaan van nederland en het route 55 spel in het maximapark. Ook kwam de eerste dag NK freestyle Rowdy Heinen langs voor een clinic en demonstratie.

4e editie PVCV voetbaldagen groot voetbal feest
Klik voor vergroting

De organisatie lag in handen van Bart Bijnen en Cor Stols die zeer tevreden terug kijken op twee geslaagde dagen mede ook door het fantastische weer. PVCV kenmerkt zich steeds meer door grote evenementen te organiseren voor de jeugd met als motto om de kinderen een plezierige voetbal tijd te bieden binnen de club. Ten slot ging elke deelnemer naar huis met een voetbaldagen t-shirt gesponsord door SNS bank, certificaat, kampioen schaaltje en mooie groepsfoto. Kortom het was een waar voetbalfeest voor de 132 deelnemers maar ook voor ouders en trainers!. Op naar de volgende editie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.