Beleef het boerenleven tijdens de Open Boerderijdagen op 6 en 16 mei

Op vrijdag 6 en maandag 16 mei worden voor de elfde keer weer de Campina Open Boerderijdagen gehouden. Tijdens deze dagen stellen 64 melkveehouders in heel Nederland hun boerderijen gratis open voor het publiek, zo ook twee families uit Harmelen en Haarzuilens. Tip: doe makkelijk zittende kleding aan voor de familie boerenstormbaan en het vriendelijke verzoek uw huisdieren thuis te laten.

Familie van Soest
Dit jaar zal familie van Soest uit Harmelen op 6 mei de deuren open zetten, kom dus met het hele gezin een kijkje nemen in het echte boerenleven! Er is op deze dag veel te doen: naast de rondleiding op de boerderij, zullen er verschillende activiteiten georganiseerd worden zoals de familie boerenstormbaan, melkbus heffen en de skippy koe race. Na deze inspanningen kun je dan lekker genieten van Campina zuivel bij de zuivelbar. Hier kun je zowel nieuwe producten als huidige toppers van Campina proeven.

Wanneer: vrijdag 6 mei 2016 van 10:00 tot 16:00
Waar: Gerverscop 22, 3481 LV Harmelen

Familie Oostveen
Ook familie Oostveen uit Haarzuilens zal op 16 mei haar deuren open zetten. Naast de rondleiding op de boerderij, zullen er verschillende activiteiten georganiseerd worden zoals de familie boerenstormbaan, melkbus heffen en de skippy koe race. Na deze inspanningen kun je dan lekker genieten van Campina zuivel bij de zuivelbar. Ook hier kun je zowel nieuwe producten als huidige toppers van Campina proeven.

Wanneer: maandag 16 mei 2016 van 10:00 tot 16:00
Waar: Thematerkade 2, 3455 RX Haarzuilens

Kijk voor het adres van de boerenbedrijven of alle andere deelnemende boerderijen op www.campina.nl/boerderijdagen2016.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].