Video impressie van de oldtimer trekkerdag in De Meern

Afgelopen donderdag werd in De Meern de O.P.A. (Oldtimer Parade Aanslingeren) trekkerdag gehouden. Op dit evenement komen bezitters van oude tractoren vanuit heel Nederland naar het speciaal voor deze gelegenheid ingerichte terrein. Er stonden ruim 300 oude, unieke en bijzondere tractoren. Vooraf werd een toertocht gehouden die maar liefst vijf kilometer lang was. Vanaf 13:00 tot 17:00 kon men de bijzonder voertuigen bewonderen. Naast tractoren waren er ook allerlei oude machines te bewonderen.

Bekijk hieronder een korte impressie:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven