Speeltuin De Balije collecteert samen met het Oranje Fonds

Opbrengst voor Halloween in De Balije en sociale initiatieven in Utrecht.

Van 16 tot en met 21 mei 2016 zal Speeltuin De Balije samen met het Oranje Fonds collecteren in Veldhuizen en De Balije. Van het bedrag dat opgehaald wordt, krijgen actieve buurtbewoners de helft. Daarmee gaan ze activiteiten voor Halloween 2016 organiseren. De andere helft van de opbrengst besteedt het Oranje Fonds aan sociale initiatieven in Utrecht. Giften worden zo voor 100 procent besteed en blijven altijd dichtbij.


Advertentie:

Ieder jaar wordt Halloween groots gevierd in De Balije. Ook dit jaar gaan we natuurlijk groots uitpakken! Met de opbrengst van de collectes kunnen we dit waarmaken. Tijdens het Halloweenfeest brengen wij de buurt bij elkaar. Dit feest is bedoeld voor alle kinderen in de wijk en uiteraard voor alle griezel ouders. De vrijwilligers van Speeltuin De Balije lopen met 12 man door de wijk met postcode 3453 rond met collecte bussen.

oranje_fonds

Met de Oranje Fonds Collecte helpt het Fonds in heel Nederland stichtingen en verenigingen om extra euro’s op te halen. Ronald van der Giessen, directeur van het Oranje Fonds, licht toe: “Stichtingen en verenigingen zijn de sociale lijm van onze samenleving. Ze bestrijden eenzaamheid en geven kwaliteit aan het leven. En daar is altijd extra geld voor nodig. Met de collecte helpen we hen daarbij en we hopen dat veel mensen willen bijdragen.”

Het Oranje Fonds steunt sociale organisaties in het hele Koninkrijk der Nederlanden. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn als beschermpaar nauw betrokken bij het Fonds. Zij bezoeken initiatieven, reiken de Appeltjes van Oranje uit, vieren Burendag en steken de handen uit de mouwen tijdens NLdoet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.