Komend weekend start het 4 daags Kinder Sport- en Attractiedagen festijn

Komend weekend gaat het Nieuw Utrecht Kinder Sport- & Attractiedagen van start. Een groot feest voor maar liefst 5000 kinderen uit de regio met volop activiteiten wat ook bij slecht weer doorgaat dankzij ruim 700m2 overdekt terrein.

Behalve de vele diverse gratis attracties zijn er ook verschillende activiteiten voor jong en oud. Zo is er live muziek, dansshows, verlotingen, sportquizzes en volksdansen in verschillende culturen en zijn er volop lekkere hapjes te eten. Voor de kleinere kinderen zijn er leuke activiteiten zoals: schminken, henna, clowns, touwtjes trekken etc.

Enkele van de attracties zijn: Wipeout, waterbal spektakel, Twister ladder, Step & Stones, Springkussens, Rock & Roll, Hindernisbaan Dragon Gladiator, Fliere fluiter, Draaimolens, Boxwand, Base Jump, Ballenbank en Active Clown.

Flyer - sport en attractiedagen voor kinderen
Klik voor vergroting

Het feest begint op vrijdag 13 mei en loopt door tot en met 16 mei. De eerste dag is specifiek bedoeld voor kinderen met een beperking en hebben gratis entree en is die dag van 14:00 tot 21:00 uur te bezoeken. Op 14, 15 en 16 mei is de entree 3 euro en zijn bijna alle activiteiten gratis (behalve specifieke activiteiten zoals karten etc.). Het terrein is die dagen open tussen 10:00 en 21:00 uur.

Uiteraard is er ook gedacht aan veiligheid, zo is het terrein voorzien van videobewaking en staan er EHBO verpleegkundigen en BHV’ers paraat.

Het doel is om een 4 daags sport- en spelevenement te organiseren voor ruim 5000 kinderen in de regio Utrecht. Locatie: Recreatieplas Strijkviertel (Rijnvliet 3545 EA, Utrecht)

Meer informatie is te vinden op de website www.nieuwutrechtattractiedagen.nl

38 gedachten over “Komend weekend start het 4 daags Kinder Sport- en Attractiedagen festijn”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.