Lint-wurmpie Run 2016

De Lint-Wurmpie run 2016 is onderdeel van het LoopFestival LeidscheRijn. Lint-Wurmpie is een initiatief van Stichting GO4media in samenwerking met Wijkcentrum Vleuten-De Meern, Wijkbureau Leidsche Rijn en Gemeente Utrecht. Het motto van Lint-Wurmpie is: Samen sporten en bewegen, dat is leuk en gezond!

Dit jaar op zondag 29 mei is alweer de 5e editie van de Lint-Wurmpie Run, dit jaar als jeugdonderdeel van het LoopFestival LeidscheRijn.
Er zijn diverse onderdelen voor kinderen:
* 250m ‘Wurmpie Run’ (3-4 jaar)
* 1 km Lint-Wurmpie Run (4 t/m 8 jaar)
* 2 km Lint-Wurmpie Run (6 t/m 12 jaar)


Advertentie:

De komende jaren wil Lint-Wurmpie met dit motto langs scholen en en sportclubs in wijk 9 en 10 gaan. Ook al zit je niet op een sport, dan is er veel te doen in de wijken Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn rondom Het Lint. Door diverse activiteiten te organiseren rondom sport en bewegen willen ze kinderen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met sporten. Op deze manier kunnen kinderen ervaren wat de positieve effecten zijn van gezond eten en bewegen.

Geef je kind op via de website van Lint-Wurmpie!

3 reacties op “Lint-wurmpie Run 2016”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.