Paarse Gazelle damesfiets gestolen, weet iemand meer?

Vannacht is deze paarse Gazelle damesfiets naast het huis gestolen vanaf de Muurkasstraat 7 (Wijk ’t Zand). De dief moet de fiets hebben meegenomen in de richting van de Dick Brunasingel, eventueel via het parkeerhofje direct achter de Muurkasstraat. De fiets is te herkennen aan een afleveringssticker van Bike Totaal op het achterspatbord, flinke roest op het voorspatbord (bij het Gazelle logo), een niet originele bel van chrome en het ontbreken van jasbeschermers. Heeft iemand deze fiets ergens gespot, laat het dan weten in een reactie op dit bericht!

Diefstal fiets

1 gedachte over “Paarse Gazelle damesfiets gestolen, weet iemand meer?”

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven