Wekelijkse weekend uittips met kids

13 mei 2016 16:30  Redactie  Reageer

De meivakantie zit er weer op en we rollen weer door naar de volgende vrije dagen. Het lange pinksterweekend staat voor de deur! Wat ga jij dit weekend doen met je kids? Autoliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij The Wall of Cars. Wie is de snelste op de racebaan? Kom lekker spelen bij de Sport & attractiedagen bij Rijnvliet of ga creatief aan de slag met verf. Je kunt je kind ook alvast voorbereiden voor de Lint-wurmpieLoop 2016. Lees onze tips hieronder of kijk in onze agenda voor meer activiteiten. Fijn weekend!

The WallTIP 1: THE WALL OF CARS
Op zaterdag 14 mei en maandag 16 mei kun je bij The Wall terecht voor een gaaf auto-evenement. Het is leuk voor de kids, maar ook voor alle papa’s en mama’s die van auto’s houden. Je kunt er de mooiste en nieuwste modellen bewonderen. Er staat zelfs een replica van een Formule 1 racewagen. Probeer zelf een ritje uit in een echte racesimulator! Ben jij die snelle top-coureur die in de prijzen valt? Er is ook een Big Wheels skelterbaan waar je tegen elkaar kunt racen.

attractiedagen sport spel rijnvlietTIP 2: KINDER SPORT- EN ATTRACTIEDAGEN 2016
Heb je zin in een dag vol sport, dans, muziek, shows en eten? Ga dan eens kijken bij SV Nieuw Utrecht bij Sportpark Rijnvliet dit weekend. Alweer voor de 4e keer wordt dit sport- en spelevenement georganiseerd. Je kunt er het hele weekend naar hartenlust spelen. Ook met slecht weer is er ruim 700 m2 overdekt speelterrein! De attracties zijn leuk voor jong en oud. Van schminken, een ritje in de draaimolen, springen op springkussens of in de ballenbak tot aan een echte Wipe-out baan! Kijk voor het complete overzicht op de website.

Op vrijdag 13 mei is het terrein speciaal geopend voor kinderen met een beperking. Van 14:00 tot 21:00 hebben ze gratis toegang tot het terrein.
Op 14, 15 en 16 mei is het terrein open van 10:00 tot 21:00 uur. Dan betaal je 3 euro toegang. Lees hier het artikel.

Lint WurmpieTIP 3: VOORBEREIDINGSLOOPJE LINT-WURPMIE RUN 2016
Doen jouw kinderen mee aan de Lint-Wurmpie Run 2016 op 29 mei? Of lijkt het ze leuk daaraan mee te doen? Je kunt je nog opgeven via de site van Lint-wurmpie. Dit weekend op zondag 15 mei van 9.15 tot 11.00 is er een voorbereidingsloop voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Ze kunnen alvast oefenen met hardlopen en het parcours verkennen. Er zijn jeugdtrainers aanwezig die de kinderen begeleiden en tips geven. Schrijf je vooraf wel even in!

Verzamelen om 9:15 uur bij het Castellum Cafe in Castellum Hoge Woerd. Ouders mogen erbij blijven, maar het hoeft niet. Na afloop krijgen de kinderen een drankje en gezonde snack. Deelname is 4 euro.

Er zijn diverse afstanden voor kids:
* 250m ’Wurmpie Run’ (3-4 jaar)
* 1 km Lint-Wurmpie Run (4 t/m 8 jaar)
* 2 km Lint-Wurmpie Run (6 t/m 12 jaar)

TIP 4: BLOEMPOTJES SCHILDEREN
Vind je kind het geweldig om te knutselen? Kinderen vanaf 4 jaar kunnen zaterdag 14 mei creatief aan de slag bij Intratuin. Van 11.00 tot 16.00 kun je daar bloempotjes schilderen. Leuk om kado te doen aan oma of om de eigen moestuintjes in te zetten!

Uittips voor ouders en kids

GRATIS DE LEUKSTE TIPS ONTVANGEN

De Kids uittips voortaan automatisch in je mailbox ontvangen? Meld je dan nu aan op Kids uittips nieuwsbrief en ontvang alle leuke tips uit de regio!

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website