Blog: Tijd voor een feestje!

15 jaar is Centrum Phoenix in Vleuten nu gevestigd in het pand aan de Schoolstraat 22. Dit jubileum is reden voor een feest! Yvonne van Bezu, zelf al 33 jaar schoonheidsspecialiste en meer, viert dit graag met haar team samen met u op 17 juni 2016.

U bent op vrijdag 17 juni 2016 van harte welkom tussen 16.00 en 20.00 uur. Centrum Phoenix wil alle bestaande en nieuwe relaties trakteren en nader kennis laten maken met haar brede aanbod. Wat mag u verwachten?


Advertentie:

receptie Centrum Phoenix in Vleuten

Food
Buiten zal een foodtruck staan met heerlijke hapjes. Uiteraard komt daar ook een passend drankje bij.

Korting
Op de producten die u op 17 juni koopt en de behandelingen die u die dag boekt, krijgt u 15% korting. Bepalend is dat de behandeling op die dag voor een datum naar keuze wordt afgesproken.

Loterij
Doe mee aan de loterij en maak kans op gratis:
bindweefselmassage
wimperextensions
pedicure
ontspannings- of sportmassage

Hannah Experience voor € 15,–
Wilt u de voordelen van een behandeling met producten van Hannah ervaren? Alleen op 17 juni boekt u voor slechts € 15,– een behandeling van 30 minuten, voor een datum naar keuze.

Demonstraties
Tijdens verschillende demonstraties tonen de medewerksters van Phoenix voorbeelden van behandelingen die allemaal in het Centrum mogelijk zijn. Ook kunt u kennismaken met de topmerken Hannah en Julliette Armand.

Laat ter plekke met een Skin Analyzer een huidmeting doen en ontdek welk huidtype u heeft. Alleen als u de conditie van uw huid goed kent (PH, vet- en vochtgraad en de gevoeligheid), kunt u uw producten en behandelingen afstemmen op wat uw huid nodig heeft.

Phoenix is breed georiënteerd en op de hoogte van alle ontwikkelingen in het vak. De voordelen daarvan voor u wil Yvonne van Bezu op 17 juni met u delen. Kent u bijvoorbeeld al de speciale behandeling met bindweefselmassage waarbij tevens het zuurstofapparaat wordt ingezet? Zie: http://www.centrumphoenix.nl/product/bindweefsel-en-zuurstof/

Goodybag
Kortom, het belooft een geweldig feest te worden! En voordat u uiteindelijk weer naar huis gaat, krijgt u ook nog een goodybag mee met tal van leuke en nuttige verrassingen!

U komt toch ook?!

Centrum Phoenix, al 15 jaar aan de Schoolstraat 22 te Vleuten. http://www.centrumphoenix.nl/centrum-phoenix-15-jaar-op-de-schoolstraat/

Voor Schoonheidssalon Centrum Phoenix geschreven door Sacha Willems van Beter Geschreven.

2 reacties op “Blog: Tijd voor een feestje!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.