VriMiBo bij het foodtruckFestival in het Maximapark dit weekend

Eindelijk is het dan zover, dit weekend start het eerste food(truck)festival van Leidsche Rijn! Al in maart brachten wij het goede nieuws over de komst van Maximaal Genieten naar het Maximapark. Zoals de organisatie het zelf kort samenvat: 30 trucks met food, gratis entree, kidsproof en op de achtergrond een deuntje van de DJ’s! Bij goed weer kun je relaxen in het gras op je zelf meegebrachte picknickkleed. Wat misschien niet iedereen nog weet is dat je de VriMiBo (vrijdagmiddagborrel) met je collega’s ook heel goed kunt houden bij het foodtruckfestival.

Food Truck Festival in het MaximaparkOp vrijdag 20 mei van 16:00 tot 20:00 kun je met je team het weekend feestelijk inluiden op de VriMiBo borrel van Maximaal genieten. Samen met je collega’s cocktails drinken onder het genot van de muziek van de DJ’s. Onder het genot van lekkere hapjes en drankjes kun je netwerken. Proef samen het eten van de diverse foodtrucks. Er is een speciale actie voor bedrijven die hun VriMiBo willen houden in het Maximapark.

VriMiBo actie van Maximaal Genieten:
Speciale VriMiBo-actie: bij aankoop van 40 munten (€2,50 per stuk) krijg je er 4 gratis!
Laat de organisatie even weten of jij en je collega’s komen en hoeveel munten je nodig hebt!

Het festival duurt het hele weekend:
vrijdag 20 mei van 14:00 tot 22:00 uur
zaterdag 21 mei van 12:00 tot 23:00 uur
zondag 22 mei van 12:00 tot 21:00 uur
Locatie: Maximapark – evenementenlocatie 
Utrechtseweg 4, Vleuten
Leeftijd: voor jong en oud, voor groot en klein
Prijs: gratis toegang en een zonnig humeur

7 gedachten over “VriMiBo bij het foodtruckFestival in het Maximapark dit weekend”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.