Beeldverslag Foodtruckfestival Maximaal Genieten in Maximapark

Het eerste FoodTruckFestival van Leidsche Rijn is een groot succes! Het begon vrijdag tijdens de vrijdagmiddag borrel dan wel rustig. Zaterdag, zeker in de avond, was dat anders. Gelukkig was het terrein groot genoeg voor de vele (gratis) bezoekers. De wachttijden voor het bestellen van eten was lang en rond 20.00 uur waren de meeste al uitverkocht. Er hing een gezellige sfeer en het festival is mooi neergezet. Al met al een fantastisch evenement dat wat ons betreft volgend jaar zeker mag terugkeren! Ben je nog niet geweest dan is vandaag je laatste kans, het festival duurt nog tot 21.00 uur.

Het begon vrijdag rustig:

De kinderen zijn er klaar voor:

Al drukker op de zaterdag:

Top drukte op de zaterdagavond:

Het eten is heerlijk:

Panorama foto:

Ook aan de ouderen is gedacht:

22 gedachten over “Beeldverslag Foodtruckfestival Maximaal Genieten in Maximapark”

 1. Was leuk, maar anderhalf uur in de rij voor een pannenkoek voor € 6,25 was een beetje jammer gister! Hele lange wachttijden, veel uitverkocht om 18 uur s avonds en echt belachelijk duur!

 2. Wij hebben voor €12,50 pp de hele middag en avond verschillende heerlijkheden genuttigd. Idd druk , het was gisteren mooi weer en de sfeer was goed. Ik vond het zeer geslaagd en super relaxed.

 3. Zaterdagavond vond ik het zeker geen succes, veel te druk en zijn dus maar weer weggegaan. Zondagmiddag nog even gaan kijken omdat we toch nieuwsgierig waren en toen was het een stuk gezelliger. Dus een groot succes nee, er zijn nog te veel punten waar verbeterd kan worden.

 4. Top festival! Lekker gegeten, goed weer, goed gezelschap, geen last van lange rijen ook niet op zaterdag. Prijs in verhouding prima: ben op foodfestivals geweest waar de prijzen vele malen hoger lagen…

 5. Ja het was belachelijk duur en er is vanuit de organisatie volgens mij helemaal geen rekening gehouden dat er zoveel mensen op af zouden komen. Een groot minpunt; Geen waterpunten beschikbaar. Betaalde 2,50 voor een glas water!!!!!!

 6. rene van hofwegen

  Te duur inderdaad en door het “statiegeld” op een plastic bekertje hou je altijd een munt over t.w.v. 2,50. Pure oplichterij.

 7. H. van Doorn

  Door de drukte van zaterdag was het niet duidelijk waar wat te krijgen viel. Misschien een tip om de volgende keer een soort plattegrond te maken? Nu stonden mensen in de rij voor drinken, waar er bv geen frisdrank verkrijgbaar was en zijn bepaalde zaligheden volkomen aan mij voorbij gegaan. En een zitsectie voor ouderen, hele families hielden plekken voor kinderen bezet waardoor veel ouderen niet konden zitten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].