De Burenmarkt is weer terug!

Al sinds 2012 wordt er Burenmarkt georganiseerd. Het is een project van stichting The Outsiders. Editie 2016 vindt plaats op 10 en 11 september van 11:00 tot 18:00 op het muziekplein in Terwijde aan het Waterwinpark. Dit keer heeft het alles te maken met streekproducten, gezond eten, milieu- en diervriendelijkheid.

Iedereen is welkom om mee te doen aan de burenmarkt. Een markt waar mensen hun creaties kunnen tonen, demonstreren en verkopen. De organisatie nodigt alle talenten uit Leidsche Rijn en omgeving uit zijn of haar talent te showen en/of producten te verkopen op de markt. Ook bedrijven uit de buurt die aansluiten bij de producten en diensten van de markt mogen deelnemen.

Er zal ruimte zijn voor de volgende onderdelen:
-kofferbakverkoop markt
-fietsbakverkoop
-food trucks
-een stad stand
-boeren uit de wijk
-speelplek kinderen

Iedereen die interesse heeft om als maker deel te nemen, kan contact opnemen met de organisatie. Kijk voor meer informatie en aanmelding hier.

4 gedachten over “De Burenmarkt is weer terug!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven