Minderjarigen schieten op dieren in Maximapark

Politie verricht aanhoudingen nadat kinderen op dieren aan het schieten waren in het Maximapark.

De politie heeft 4 minderjarigen van 13 en 14 jaar aangehouden omdat zij met een luchtdrukwapen in het Maximapark aan het schieten waren op dieren. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen. Hoeveel leed zij onder de dieren verricht hebben is onduidelijk.

luchtdrukwapen
Het aangetroffen luchtdrukwapen

37 gedachten over “Minderjarigen schieten op dieren in Maximapark”

  1. Maar inhoudelijk reageren of netjes op de aan jou gerichte vragen antwoorden, ho maar. Dat zegt over jouw in ieder geval dat je geen nette opvoeding hebt genoten. πŸ˜‰

  2. Maar inhoudelijk reageren of netjes op de aan jou gerichte vragen antwoorden, ho maar. Dat zegt over jouw in ieder geval dat je geen nette opvoeding hebt genoten. πŸ˜‰

  3. Remco: ‘jou’ schrijf je zonder w en volgens mij ben jij diegene die niet inhoudelijk reageert en alleen maar vooroordelen aan het uiten bent, zelfs over mijn opvoeding. Ik heb nu al te veel aandacht aan jouw (nu wel met w) kortzichtig denken besteed.
   Ik ga het hierbij laten en wens je veel wijsheid!

  4. Lol, hoe voorspelbaar. Even van het hautaine morele voetstukje blazen, even op een spellingsvoutje wijzen en eenzijdig de discussie afkappen. Hoezo typerend? En UITERAARD niet inhoudelijk reageren.
   πŸ˜‰

 1. Hoe kom je op zo’n idee? Ja we vervelen ons laten we met een bugs op dieren gaan schieten…..?😑 Misschien iets teveel uurtjes gegamed?
  Deze “kids” mogen wat mij betreft de rest van hun tienerjaren de stallen mesten en deze dieren verzorgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven