Vanaf morgen dagelijks het weerbericht door Jeroen Jansen

We hebben leuk nieuws! Vanaf morgen zal Jeroen Jansen dagelijks het weerbericht voor onze regio voorspellen. Jeroen brengt al het weer via RTV Stichtse Vecht en onze Facebook pagina maar zal dat vanaf nu ook op de website van Regio Leidsche Rijn gaan doen. We hebben hem gevraagd zichzelf aan de lezers voor te stellen. Hieronder tref je zijn stukje aan.

Ik ben Jeroen Jansen,37 jaar en woonachtig in Breukelen. Ik zal de komende tijd het weerbericht verzorgen voor de website. Op dit moment verzorg ik al de weerberichten voor de Facebook pagina. Vanaf mijn jeugd ben ik al druk met het weer. Het weer fascineert mij enorm, omdat het bijna geen enkele dag hetzelfde is. Als weerman wordt je ook weleens verrast door het weer. De volgers worden liever positief dan negatief verrast door het weer. Hoe wordt je dan weerman?
Ik heb cursussen gevolgd bij Meteo Consult in Wageningen en veel kennis en ervaring opgedaan door het lezen van boeken, het geven van weerpraatjes bij RTV Stichtse Vecht. De weerberichten maak ik niet via een applicatie, maar via internet. In het bekijken en analyseren van weerkaarten zit veel werk, maar ik vind het erg leuk om te doen en nu kunnen jullie elke ochtend het weerpraatje lezen van ondergetekende.

Weerman Jeroen Jansen
Jeroen Jansen

3 gedachten over “Vanaf morgen dagelijks het weerbericht door Jeroen Jansen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven