Cars 4 Charity voor inzameling Voedselbank

Op 17 juli van 10:00 tot 16:00 is er een autoshow voor het goede doel op het terrein van autogrill de Meern aan de Meerndijk 59. Cars 4 Charity organiseert dit evenement. Je krijgt toegang door een goed gevulde boodschappentas in te leveren voor de Voedselbank. Alle opbrengsten van die dag gaan naar de minderbedeelden in Nederland.

De organisatie vraagt om zo veel mogelijk houdbare voeding mee te brengen. Hierbij kun je denken aan rijst, suiker, meel, olie enzovoorts. Al deze producten worden verzameld bij de voedselbank wagen. Naast dat je een ander hiermee een groot plezier doet, heb je zelf ook een leuke dag.

De organisatie heeft zelf een aantal spectaculaire show cars staan, maar ook zelf kun je een (getunede) auto meebrengen. Het mooiste exemplaar zal als winnaar worden verkozen aan het eind van de dag. Er is ook een marktplein waar je allerlei producten voor je auto kunt kopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].