Drie nieuwe bushaltes voor Vleuten-De Meern

De wijk Vleuten- De Meern krijgt drie nieuwe bushaltes. In het vervoerplan 2016 van de Provincie Utrecht zijn er nieuwe routes vastgesteld. Vanaf 2 juli zullen de buslijnen langs de nieuwe routes rijden. Hiervoor is het noodzakelijk dat er een aantal nieuwe bushaltes geplaatst worden. De haltes komen bij de Heinsmaat, De Reit en de Veldhuizerweg.

De Heinsmaat en De Reit
Er komt een kleine bushalte, zonder bushokje. Er zal één parkeerplaats vervallen. In de buurt zal gekeken worden waar deze plek gecompenseerd kan worden. De bomen zullen blijven staan bij de aanleg van deze halte. Er komt een verhoogde stoeprand, zodat je makkelijk de bus in- en uit kunt stappen. Ook komen er twee fietsenklemmen bij de halte. De werkzaamheden vinden plaats tussen 20 en 30 juni. Er is geen omleiding noodzakelijk.

Veldhuizerweg
De halte wordt in het ‘groen’ geplaatst met een verhoogde stoeprand, vier fietsenklemmen en een bushokje. De werkzaamheden worden door aannemer Van Wijk uitgevoerd tussen 13 en 17 juni 2016 en nemen zo’n 5 dagen in beslag. Verkeer kan gewoon rijden tijdens de werkzaamheden. Een omleiding is niet nodig.

4 gedachten over “Drie nieuwe bushaltes voor Vleuten-De Meern”

  1. Prima, maar er zijn al chronisch parkeerplaatsen tekort, dus wel benieuwd hoe dit gecompenseerd gaat worden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.