15 jarige bonte berg ontvangt een waterkraan van OBS Pantarijn

Met een feestelijke opening werd op vrijdag 20 mei bij de Broos Gerssenzaal in Veldhuizen een waterkraan geopend van Join The Pipe.

Bij vreedzame school OBS Pantarijn leren de leerlingen een steentje bij te dragen aan de maatschappij. In het voorjaar deed de school al mee aan de watercampagne waarin kinderen meer leren waarom water drinken zo belangrijk is en zo kwam het idee om een waterkraan via het initiatieffonds bij de Gemeente Utrecht aan te vragen. Het punt is bewust uitgekozen want de leerlingen vinden het belangrijk dat iedereen mee profiteert van het 15 jarige bestaan. Want op dit punt komen door de weeks zo’n 1500 kinderen langs lopen.

waterkraan van OBS PantarijnLeerlingen van OBS Pantarijn zongen het lied #goedgedaan waarin kraanwater wordt gepromoot. Nadat het ouderinitiiatief de kraan onthulde mochten de kinderen van kdv ZieZaZo de kraan als eerst uitproberen.

Gemeente Utrecht ondersteunt dit initiatief en vindt, net als de school, dat het belangrijk is dat kinderen water drinken. Zowel voor de gezondheid, als voor het milieu. Ook vinden zij het een mooi initiatief dat vier scholen, vier kdv/bso’s, sportverenigingen en kinderen uit de buurt nu kunnen genieten van heerlijk Utrechts drinkwater.

waterkraan van OBS Pantarijn

waterkraan van OBS Pantarijn

2 gedachten over “15 jarige bonte berg ontvangt een waterkraan van OBS Pantarijn”

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven