De Avondvierdaagse van Leidsche Rijn

Het is bijna zo ver: de Avondvierdaagse van Leidsche Rijn. Ruim 2000 lopers hebben zich opgegeven. Veel basisscholen uit Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern doen weer mee dit jaar. Regio Leidsche Rijn zet wat informatie over de Avondvierdaagse op een rijtje. Nieuw dit jaar tijdens de vierdaagse is de uitreiking van de Sociaal Bokaal. Wie gaat daar mee vandoor?

Deelnemers van de Avondvierdaagse
De dertien deelnemende groepen van editie 2016 zijn: de Boomgaard, de Sprokkels/Reinaerde, de Oase, Waterrijk, Jazzsingel, Karate Team Utrecht, Individuele lopers, de Klimroos, de Ridderhof, de Achtbaan, ’t Zand, Groene Alm en Hof ter Weide. Dit is tevens de volgorde waarop de deelnemers de eerste avond van van start gaan. De indeling zal de andere avonden anders zijn. Dit is te vinden op de website van de avondvierdaagse.

De Sociaal Bokaal
Dit jaar zal voor het eerst de sociaal bokaal uitgereikt worden aan de school die zich het beste heeft gedragen tijdens de Avondvierdaagse. De winnaar wordt voor de start van de laatste avond bekend gemaakt en mag de laatste dag voorop lopen! Er gelden een aantal spelregels waar iedereen zich aan moet houden. Wie kan dat het best? De belangrijkste spelregels zijn: Goed luisteren naar de begeleiders en gooi afval in de afvalbak en niet op straat.

Starttijden en routes:
De Avondvierdaagse zal elke dag starten en eindigen op de Atletiekbaan Amaliapark, Maartvlinder 1. Er wordt gelopen van dinsdag t/m vrijdagavond. Een kwartier voor aanvang worden deelnemers verzocht aanwezig te zijn.
De 5 km start di, woe en dond om: 18:30 Op vrijdagavond om: 19:00!
De 10 km start di, woe en dond om: 18:15 Op vrijdagavond om: 18:00!
Op vrijdag lopen de 5 en 10 km het laatste stuk van de route (vanaf Het Lint bij UVV) hetzelfde. Voor ouders en opa’s en oma’s die het laatste stukje langs de route willen staan is dit een leuke locatie om aan te moedigen.

Route 1e avond:
avondvierdaagse route 7 juni

Route 4e (laatste) avond:
route_avondvierdaagse_laatste_avond

Kijk voor meer informatie en alle routes op de site van de Avondvierdaagse.

6 gedachten over “De Avondvierdaagse van Leidsche Rijn”

  1. Marielle Aqua….wij liepen gisteren rond in den wijk én Vr’dag weer…’t was alleen met*voor de bewoners van de Ingelanden, zou idd TOFFER zijn als “wij gewoon” met de reguliere avond4daagse mee zouden lopen; integratie 😉😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven